Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

lördag, februari 24, 2007

SERIER LOCKAR UNGA TILL MILITÄRTJÄNST

Kamratbloggen avslöjar den populära tecknade serien Rockys mindre smickrande historia. Vi har hittat flagranta bevis för att seriens upphovsman Martin Kellerman redan i tidig ålder missbrukade 91:an serier. Vi har också sett tydliga identifikationssymptom hos Martin Kellermans alter ego Rocky och den misslyckade seriefiguren 87:an (91:ans onda vän).



KBs reporter har inte funnit några belägg för att det finns någon som köper tidningen 91:an, trots det så finns den utlagd på ett otal personaltoaletter, väntsalar och frisörerstugor i bl a Arlöv. Alla undersökningar pekar åt samma håll. 91:an tidningen är en del av försvarsmaktens indoktrinerande av folket.



Martin Kellerman är en viktig del av totalförsvaret. Serien Rocky har producerats för att påverka en yngre ironisk publik, men den är uppbyggd på precis samma konspiratoriska sätt som 91:an. En del vi pratat med påvisar också hans täta kontakter med den amerikanska underrättelsetjänsten och googlesökningar efter propagandafilmer från WW2.















Jämför länken till propagandafilmer med användandet av ankor i bilden ovan

Redan år 1991 scoutades Kellerman av underrättelsetjänsten. Under förespegling av att anordna en teckningstävlan söktes blivande ämnen till regeringsuppdrag. Kellerman valdes ut som det mest lämpliga ämnet och utbildades i hemlighet under ganska kort tid innan han aktiverades.

Fortsättning följer.