Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

söndag, oktober 29, 2006

Arlöv i våra medvetanden.

Kamratbloggen kommer nu att göra en satsning på att hitta det positiva Arlöv. Alltför länge har vi chikanerats av Malmömedia som enbart vill ta upp tråkiga saker om Arlöv såsom: Yxmän, våldtäkter, knarkhandel, skottlossning på pizzerior, överfall, rån, kriminella uppgörelser, rasistiska politiker, centrum för vitmakt-musik, pedofiler, hundstölder, väskryckare, sprängningar, gängbråk, misshandel, snatterier, anlagda bränder, Kal P Dal, luftföroreningar, inbrott, kidnappningar, hundbajs mm.

Vi kommer i en serie artiklar, med början idag, att presentera Arlöv ur ett annat perspektiv. Ett Arlöv att vara stolt över!

Hur mänga är det t ex som vet att sockerbolaget i Arlöv producerar allt socker till Coca Cola i norden? Det innebär att en del av Arlöv, i princip finns i varje nordisk människa. Från spädbarnen som fått det i modersmjölken till gamlingarna som fått det mot magsjukan.

Detta rapporterar de inte om i andra medier!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jamen oj vad bra då! Man hjälper den multinationella jätten Coca Cola. Men är det inte så att orsaken till att bla barnfetman ökar så katastrofalt är just sockret i läsken? Jag hade nog lagt TYNGDPUNKTEN i er artikel på det istället. Arlöv ökar övervikten! och bidrar till utsugningen av tredje världen, också ett sätt att göra sig ett namn!

Hälsningar Konny A Spartan

01 november, 2006 19:35

 

Skicka en kommentar

<< Home