Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

söndag, oktober 08, 2006

Avbön!

Nu har den nyvalda kommunstyrelsen formerat sig och har liksom den nya regeringen valt att förekomma de grävande journalisterna. Redan idag presenteras alla lik som de olika ledamöterna har med sig i bagaget. Här följer deras pressmeddelande i sin helhet:
Vi är fullt medvetna om att de flesta av oss förtroendevalda bär på ett digert försyndelseregister, förlåt. Här följer första delen av vårt nuvarande (2006-10-08) syndaregister:


Kerstin, har varit rejält berusad under våra resor till vänorten i Tyskland och vid upprepade tillfällen trakasserat deras borgmästare samt enstaka gånger ceremoniellt eldat upp den Tyska flaggan på rådhusbalkongen. Hon har också blivit arresterad efter vänmatchen i fotboll, då för våldsamt upplopp och anstiftan till misshandel. Kestin hälsar att hon ser med glädje fram emot nästa resa.

Dolly har vid upprepade tillfällen bussat sina pitbullterriers på meningsmotståndare under pågående möten. Hon har också trotsat domstolsbeslut om att ha munkorg på sig vid kommunfullmäktiges möten. Dolly låter hälsa att hennes hundar är snälla och lemlästar bara de som är onda.

Lasse har använt närradiosändningarna
som ett tillfälle att göra reklam för sin illegala försäljning av prima hembränd vara till ungdomar. Lasse låter hälsa att hans mobilnummer finns på närradions hemsida, leverans på en halvtimme inom byn.

Sune retade en tjej i tredje klass för att hon var tjock. Sune säger att han glömt vad hon hette, men tjock var hon.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag är inte helt säker, men jag tror att det var Dollys bil jag såg passera utanför mitt fönster. I vilket fall som helst: det satt ett gammalt skattemärke på registreringsskylten.
//COOPservant

25 oktober, 2006 04:16

 

Skicka en kommentar

<< Home