Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

fredag, september 15, 2006

Hotet mot Körv-Anders avvärjt.


Vikarierande och tillförordnade hälso och miljöinspektören i Arlöv har efter en uppföljande inspektion vid restaurang Körv-Anders kunnat konstatera att alla åtgärder för att garantera de hygieniska krav livsmedelslagen kräver är med råge uppfyllda.

Körv-Anders kan nu nöjd konstatera att de har fått ett godkännande som sträcker sig över femtio år. Något som är mycket ovanligt inom restaurangnäringen. - Vi är glada över att kunnat tillmötesgå kraven och över förtroendet att inte behöva genomgå några inspektioner på så många år, säger Körv-Anders själv.

-Nu kan vi istället koncentrera oss på det som vi är bra på, att laga god och näringsriktig mat till alla de trevliga ungdomar som samlas härutanför på kvällar och helger, säger han under tiden som han langar ut några flak med vad det ser ut som, läsk eller lättöl, till en artonårig lite småväxt pojke. - Skriv nu inget dumt, reportersnoken, vi vet var du bor...

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tycker ni ska sluta upp med att förfölja näringsidkare som försöker få landet på fötter. Var skulle "vanligt" folk inta sina kulinariska måltider om dessa restuanger inte fanns. Det är bara avund när ni försöker pracka på oss läsare er nidbild av "Körv-Anders". Framför fri företagsamhet om än med lite brister i moraluppfattningen, ungdomar ska väl osså kunna ha kul för tusan.

Var tog Bert och Ian vägen i valet?

Lasseläsk

24 september, 2006 20:14

 
Blogger enroger said...

Käre Lasseläfk vi beklagar om ni uppfattar bilden av Körv-Anders som en nidbild, det var naturligtvis inte vår avsikt. Vi ska se om ekonomin tillåter en uppdatering av kameran.

Som kuriosa kan nämnas att När Nydemokrati upplöstes i övriga världen så delades det här istället i två delar. Burlövs väl är Ian-falangen som behållt nydemokratiloggan och Allianspartiet är Bert-falangen.

25 september, 2006 09:50

 

Skicka en kommentar

<< Home