Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

onsdag, september 13, 2006

Polisen söker efter "Pölse-mannen".


Polisen undersöker nu eventuella samband med den danska korvagn som syntes utanför miljöförvaltningens kontor strax innan miljöinspektör Inge Renhjords mystiska försvinnande. Flera personer har observerat en man med råbarkat utseende inuti korvvagnen .

Man har nu med hjälp av vittnesuppgifter och en tecknare skapat en fantombild av mannen i vagnen, kallad Pölse-mannen. Hans Snutfager på Arlövspolisens informationsavdelning säger om bilden: - Vi har tagit hjälp av Sammy, han på maskinverkstaden som ritar så bra, för att med hans expertkunnande försöka skapa en bild av den man som vi nu söker i samband med miljöinspektörens försvinnande.

Bilden kommer att spridas till alla Arlövsmedier och Polisen hoppas att detektiven allmänheten kommer sprida ljus över mannens identitet. - Kolla in bakgrunden, säger konstapel Snutfager - Han är otroligt grym på at rita, Sammy altså, det är Lordi, dom som vann melodifestivalen, som är där i bakgrunden. - Tänk om man kunde rita som han, jag kan knappt rita en streckgubbe, hade bara tvåa i teckning, fast jag var bra på gymnastiken.

Tips som kan hjälpa Polisen att identifiera Pölse-mannen kan ringas in till Polisens närradio, de tre bästa tipsen belönas med en trisslott. Lotterna skrapas i direktsändning!