Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

måndag, september 04, 2006

Omfattande avlyssning i Arlöv



Kamratbloggens bildstudio har under sorterande av evenemangsbilder gjort ännu ett avslöjande. Under förstamajfirandet vid Granbacken ses en okänd man med mikrofon sittande vid scenkanten. Han har ett utseende tydligt avsett att smälta in i omgivningen och ingen verkar heller ha lagt märke till hans förehavanden.


Kamratbloggen kan nu avslöja att mannen uppenbarligen sysslar både med avlyssning och inspelning. Denna på bild fångade förstamajfirandeavlyssning har tidigare inte uppmärksammats. Det var inte förrän Jokke Arkivlöv vid sorterande av biblioteksinvigningsbilder nyligen upptäckte att mannen även var närvarande med mikrofon vid avtäckningen av skulpturen "Kunskapen boning" under biblioteksinvigningen den 2 september i år.

- Jag tyckte att jag kände igen mannen någonstans ifrån men kunde först inte placera honom . Det var när jag gick igenom de gamla bildarkiven som jag hittade honom vid Granbacken första maj, säger Jokke.

-Jag har ju hört talas om att Säkerhetspolisen skulle fotografera demonstanter, men detta var helt nytt för mig säger fanbärare Åsa Flagrant. - Vem vet var han kan dyka upp härnäst, säger Åsa klart oroad.

Det är en gåta hur denna man till synes oupptäckt har kunnat genomföra dessa inspelningar utan att någon har reagerat. Hade det inte Varit för den vakna bildredigeraren på Kamratbloggen så hade det kanske heller aldrig uppmärksammats.

Vi ringer upp Betapartiets representant i kommunstyrelsen med ansvar för avlyssningsfrågor och övervakning, men han har avböjt att kommentera uppgifterna förrän han har kunnat ta del av Kamratbloggens avslöjanden tillsammans med hela nämnden.

En icke namngiven källa gör gällande till KB att det skulle kunna röra sig om en städhjälp på folkpartiets kontor i Arlöv som råkat få med sig mikrofon samt bandspelare och sedan utan partiets vetskap råkat spela in saker vid olika offentliga tillställningar i Arlöv. Inspelningarna skall sedan ha upptäckts placerade i en bokhylla på kontoret. Ingen i partiet säger sig ha någon vetskap om hur de har hamnat där, förstås.

Städhjälpen skall ha avskedats omgående efter KBs avslöjande eller vad man nu kallar det när man låter svart arbetskraft entledigas från sitt uppdrag.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Han heter eller kallas i alla fall för Sven Taxi. När han inte var upptagen av att avlyssna, proppade han i sig de flesta av de snittar som bjöds vid invigningen.

/Invigd

08 september, 2006 09:03

 

Skicka en kommentar

<< Home