Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

söndag, september 03, 2006

Oväntat stöd till stavgångare.


Stavgångarföreningen Arlövs ordförande Gåstav Adolfsson är mycket överraskad över moderaternas utspel, vilket går ut på att låta eleverna som går ut nian gå stavgång till gymnasiet.

- Jo vi är ju glada över att vår verksamhet får ett brett fäste säger Gåstav, men betonar att de vill vara politiskt oberoende inom föreningen. -Som en ren friskvårdsgrej är det ett mycket bra utspel, men Gåstav anar att det finns ett ekonomiskt motiv bakom förslaget.

-Kan tänka mig att det är för att spara in pengar på skolskjutsar och månadskort på lokaltrafiken.
Han tycker vidare också att de nya moderaterna skall fundera på att anlita en svensk reklambyrå, -den polska byrån de använder sig av verkar ha lite problem med grammatiken.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Trams!
Klart att vårt nya arbetarparti vill att även dyxlktiker ska kunna stava. Är man inte duktig med pennföringen kan man väl gå en runda. Då slipper ju de som "vill" lära sig något, bli försinkade av dessa slöfockar.

Lasseläsk

24 september, 2006 20:34

 
Blogger enroger said...

Var nyss inne och tittade på din blogg, Laffeläfk http://skyltfantast.blogspot.com/

Där händer inte så mycket heller. Jag misstänker att du skapade den för att du inte förstod hur du skulle skriva en kommentar, he he. Kanske inte så datorvan, eller?

25 september, 2006 09:54

 

Skicka en kommentar

<< Home