Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

onsdag, augusti 30, 2006

Varulvsfenomenet löst.


Alldeles ny forskning har hittat förklaringen till varulvsmyterna. Forskare i Arlövs forskningsby IDOIT har hittat samband mellan bl a ökad hårväxt sömnlöshet och fullmåne. – Förvisso så är det inte speciellt överraskande att månen påverkar oss människor om vi tänker på vilken stor påverkan det har för tidvattnet säger Karl Wargyl, forskare i månpåverkan.

Kliniska studier har visat att försökspersoner har ökat den fysiska prestationsförmågan med upp till 90% och behovet av sömn har helt försvunnit hos åtta av tio i försöksgruppen. Behåringstillväxten under fullmåne är kanske det underligaste fenomenet, det visade sig att samtliga män i försöksgruppen fick en ökad behåring över hela kroppen.

Kroppsbehåringen drogs tillbaka efter solens uppgång medan ansiktsbehåringen till största del stannade kvar. Den psykiska påverkan visade sig också som rastlöshet och en ökad lust att vråla, man kommer att undersöka kopplingen till det så kallade primalskriket.

Vidare säger forskarna att Varulvsmyten inte alls är en myt utan ett naturfenomen som i dagens moderna samhälle hållits tillbaka via sömntabletter, rakverktyg och att det har setts som socialt accepterat att vuxna män springer omkring och vrålar på nätterna.

Vetenskap/ Sven Skeptishson

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag är Wermlänning, rikt kroppsbehårad och lever med ett konstant ylande i mitt huvud. Tack för den klargörande artikeln, som entydigt visar på mitt existensberättingande.

30 augusti, 2006 11:04

 
Blogger enroger said...

Tror inte att jag skrev något som skulle kunna tolkas som att visa på ditt eventuella existensverättigande

30 augusti, 2006 14:38

 
Anonymous Anonym said...

Tror inte du själv läst vad du skrivit i artikeln. Inte heller tycks du ha korrekturläst din kommentar. "Existensverättigande" hänvisar förmodligen till någon diffust dimhöljd tankesfär.

30 augusti, 2006 18:10

 
Blogger l.t. fisk said...

Håriga är vi väl alla lite till mans.
En del har i öronen och andra på sin svans.

31 augusti, 2006 16:29

 
Blogger enroger said...

Mitt har börjat växa inåt, jag tror att det snart kommer ut genom näsan och öronen.

31 augusti, 2006 23:00

 
Blogger heikki said...

BloggRogger: Har rethostan gett med sig?

01 september, 2006 11:17

 
Anonymous Anonym said...

Bäste Bloggrogger,

Sannerligen en mångfacetterad infallsvinkel på ett i sig delikat tillika prekärt tillstånd för den manlige vandraren längs livets kosmiskt befläckade erfarelse.

08 september, 2006 18:48

 

Skicka en kommentar

<< Home