Sanningar i halv- och helfabrikat

framtiden . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

måndag, september 04, 2006

Nya Arlövsbor byter startsida!


Nyinflyttade till Arlöv byter ofta startsida på sin internetbrowser i samband med att de kopplar upp sig i sin nya kommun. Den absolut populäraste hemsidan att använda som startsida har visat sig vara just Kamratbloggen.

- Den ger mig aktualiteter på ett sätt som jag kan förstå och ta till mig säger Ztefan Vaktisz, nyinflyttad i Arlöv. - Vi flyttade in i torsdags och redan på måndagen hade jag bytt startsida. Innan hade jag Malmö FFs sida, men nu har jag lagt in Kamratbloggen. Det känns riktigt bra. - Innan visste jag inte ens om att det fanns ett bibliotek i Arlöv, nu vet jag att det finns och är alldeles nytt, tack vare Kamratbloggen.

Många Arlövsbor som bytt till Kamratbloggen vittnar om hur deras syn på sin hembygd har förändrats på ett positivt sätt. -Konstrundan är också en favorit säger Ztefan, innan bara körde man förbi de offentliga utsmyckningarna, men nu tittar man verkligen.

-Tyvärr körde jag på en stavgångare vid repskulpturen häromdagen. - Fick en stav rätt in i kylaren på Volvon, pissade kylarvatten rätt ut som en fontän. Det skulle väl kunna vara en rätt fräck fontänskulptur att ha i en rondell, avslutar Ztefan skrockande.

8 Comments:

Blogger Red said...

Kamratbloggen har fått många frågor till sin epost om hur man gör då man lägger in KB som startsida, därför denna instruktion:
Gå in under verktyg i din webläsarmeny, välj därefter "internet alternativ" och skriv in http://kamratbloggen.blogspot.com/
i rutan för startsida, tryck därefter på OK.

05 september, 2006 09:29

 
Anonymous Anonym said...

Jag har följt Era anvisningar men hamnar då på en nedladdningssida med pornografiskt material. Vad gör jag för fel?

05 september, 2006 14:15

 
Anonymous Anonym said...

Glöm förra inlägget. Det här var ju riktigt kul!

05 september, 2006 14:17

 
Anonymous Anonym said...

Jag tycker det finns alldeles för lite papperskorgar i Arlöv och det är något som bör bli bättre.

Måste bara få berätta om våra trevliga grannar. De har som tradition att bjuda nyinflyttade på middag. Här om dagen så kom de över till oss med en enorm laddning med fantastiskt tillagad ris, kycklingklubbor och en god sås. F n nu blev jag ju hungrig.

Ztefan Vaktis

06 september, 2006 11:52

 
Anonymous Anonym said...

Det måste vara stor omsättning på grannar om de har det som tradition, jag skulle se upp!

/Farsa på stan

06 september, 2006 12:54

 
Anonymous Anonym said...

Suck.

06 september, 2006 20:41

 
Anonymous Anonym said...

Precis! Det fanns en sådan kategori också!

07 september, 2006 11:10

 
Anonymous Anonym said...

Det var kul så länge det varade. Nu har sajten blivit lösenordsskyddad. Lika så bra kanske. Nu klagar inte min flickvän längre på att jag aldrig vill göra något tillsammans med henne.

15 september, 2006 10:21

 

Skicka en kommentar

<< Home